Verkostopäivät 2016

Suomen Vauvamyönteisyyskouluttajat ry:n verkostopäivät

17.-18.3.2016 Turussa

Imetys ilman stressiä – Seminaarisarjan kolmas osa ja Vauvamyönteisyyskouluttajat ry:n verkostopäivä:

IMETYS JA ERITYISTILANTEET

17.3.2016 KLO 8.30-16.30

Turun yliopistollinen keskussairaala, T-sairaala, Johan Haartman Sali, Hämeentie 11, Turku

Seminaarin tavoitteena on lisätä imetyksen tukemiseen keinoja, sekä vahvistaa imetysohjauksen ja -tuen laatua. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Imetys ilman stressiä-hanke ja Suomen vauvamyönteisyyskouluttajat ry. Sen tavoitteena on tuoda yhteen erilaiset perheen parissa työskentelevät toimijat ja näin vahvistaa perheiden hyväksi tehtävää työtä.

Seminaari on avoin ja tarkoitettu imetyksen ja pikkulapsiperheiden tukemisen parissa työskenteleville esimiehille, työntekijöille ja vapaaehtoisille. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen sähköisesti täällä viimeistään 7.3.2016. Huomaathan, että molempiin päiviin ilmoittaudutaan erikseen.

JÄSENIEN VERKOSTOPÄIVÄ

18.3.2016 KLO 8.30-16.30

Suomen vauvamyönteisyyskouluttajat ry järjestää jäsenilleen tarkoitetun verkostopäivän tänä vuonna Turussa. Jäsenpäivä pidetään osoitteessa TYKS U-sairaala, Kiinanmyllynkatu 4-8,  Naistenklinikan luentosali.

Ilmoittautuminen verkostopäivään tapahtuu sähköisellä lomakkeella täällä ti 2.2.2016 alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.3.2016.

Huomaathan, että edellisen päivän "Imetys ja erityistilanteet"-seminaariin on erillinen ilmoittautuminen! Jos siis tulet kumpaankin päivään - ilmoittaudu kahdesti!

Lämpimästi tervetuloa verkostopäiville!

Lisätietoja ilmoittautumisesta: jaana.wikgren@ensijaturvakotienliitto.fi